Nye muligheter til å gjøre samme feil igjen!


Tirsdager er gode dager i den Steenske husholdning. Det er ingen fritidsaktiviteter som venter, og under normale omstendigheter er det ingen som jobber sent. Det er rusledager med tid og rom for å være sammen, gå på besøk eller få besøk. Likevel klarer vi nesten alltid å rote det til. Tirsdagen løper av gårde uten at noen av oss klarer å henge med. Og vips er kvelden kommet, og vi har kost oss med gudene må vite hva. Ikke en eneste gang har vi kikket på klokken for å oppdage at det er alt for sent til å lage en anstendig middag. Heldigvis er ostesmørbrød en fabelaktig oppfinnelse.


Nesten som en bitteliten, og helt egen pizza! I ren og ivrig egoisme lesser vi på med alle ingrediensene vi liker best. Det eneste som er felles for alle sammen er at vi begynner med rugbrød og har på et par-tre skiver ost.
Min favoritt er fint rugbrød, sterk sennep, ost chorizopølse (den Portugisiske varianten som vi fikk av lillesøster etter storveis ferie) og noen ringer løk. Legges på stekeplate og stekes til gyldent og sprøtt i kantene. Nyt umiddelbart!
I morgen er en spennende dag, og vi gleder oss!

Velkommen onsdag, håper du kommer med sinnsro, likevekt og nye muligheter til å gjøre samme feil igjen!

Kommentarer

Populære innlegg