God gammeldags epleslang!


Stigen står fremdeles på skrå opp i epletreet, men det er nesten helt tomt der oppe nå. Lykken er da å se at naboen har satt opp skilt ved sitt epletre som tydelig indikerer at slang ikke bare er tillatt, men på det sterkeste er å anbefale. Å bo på landet er vidunderlig på høsten. Det er fint å høste og sanke. Det er deilig å sylte og safte, å tørke og å legge i lake. Vi gikk på epleslang i morges, og som takk lagde vi en flaske nypresset eplejuice og en krukke eplesyltetøy til treets eier. Vi lagde til oss selv også, så frokosten var noe å skrive hjem om.

Gjennom hele dette 1000 kronersprosjektet er det en ting vi har savnet mer enn alt annet. Det er tradisjonen vår med å spise frokostdessert på Lillesands deilige kafé. Kafé Strandhaven. I dag tok vi allikevel turen, med strenge instrukser til oss selv om å holde oss til kaffe. Det gikk bra, men bare så vidt! Det er så utrolig koselig å møte venner og familie over en kapp kaffe, snakke, sladre og planlegge. Le, diskutere og stort sett være enige om å være uenige. I disse valgtider er vi stort sett enige! Vi stemmer på de som vil oss vel!

Middag ble det smått med i dag. Jeg lagde en salat til morgendagens utflukt som vi forsynte oss av allerede i dag. Sittende på trappen med skåla i fanget. Deilig og uformelt før Rachel dro av gårde på kino med venner og pappaen og mammaen får huset (og TVen) for seg selv.

Kommentarer

Populære innlegg